Fokus på: Kontakt

Inte långt från Nolatos huvudkontor sedan 80 år

Kontakt med Nolatokoncernen

Den här kontaktsidan är generell för hela Nolatokoncernen. Söker du kontakt med en viss enhet i koncernen, så hittar du kontaktadress och kontaktperson på respektive enhets sidor på den här webbplatsen. Använd därför gärna genvägsmenyn uppe till vänster för att gå till den del av Nolato som du vill komma i kontakt med. Enklaste vägen att hitta en enskild enhet inom Nolato är att klicka på knappen Enheter överst till höger på sidan.

Har du en fråga som gäller hela Nolato eller inte vet vem du ska kontakta, använd kontaktformuläret nedan, så hjälper vi dig. I mer övergripande kommersiella ärenden, kontakta gärna den säljkontakt som finns här på sidan. Söker du säljkontakt med en speciell enhet inom Nolato, vänligen klicka här!

När du fyller i och skickar formuläret lagrar Nolato lämnad information och kan komma att använda uppgifterna för att marknadsföra Nolatos kunderbjudande till dig. För att kunna fylla i formuläret måste du därför först samtycka till detta.  Läs mer om vår hantering av personuppgifter!

Ok, jag samtycker

Nolatos huvudkontor

Nolato AB

Nolatovägen 32

269 78  Torekov, Sverige

Växelnr.: +46 431 44 22 90

Kontakt

Beställ en trycksak

Här kan du beställa tryckta versioner av vår årsredovisning och företagstidning.

Gå till beställningsformuläret

Prenumerera på investerarinfo

Jag vill prenumerera på:

Din e-postadress lagras av Cision, som skickar ut den önskade informationen. Adressen kommer inte att användas för något annat ändamål.