Inbjudan till webbsänd telefonkonferens 18 juli med anledning av Nolatos rapport för andra kvartalet 2019

19-07-15 10:52 - Icke-regulatorisk

Nolato AB offentliggör delårsrapporten för andra kvartalet 2019 torsdagen den 18 juli 2019 klockan 14.00. I anslutning till delårsrapporten håller Nolato en webbsänd telefonkonferens på engelska klockan 15.00 samma dag.

Nolato representeras av koncernchef Christer Wahlquist och finansdirektör Per-Ola Holmström, som presenterar delårsrapporten samt svarar på frågor.

Publicering av delårsrapporten: Torsdag 18 juli 2019 klockan 14.00

Webbsänd telefonkonferens (på engelska): Torsdag 18 juli 2019 klockan 15.00.

Information om telefonnummer och webbplats finns på https://financialhearings.com/event/11897

Presentation kommer att finnas tillgänglig på www.nolato.se/ir efter rapportens offentliggörande. Webbsändningen kommer att finnas tillgänglig på samma adress efter livesändningen.

 

Nolato är en svensk koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE till ledande kunder inom medicinteknik, läkemedel, konsumentelektronik, telekom, fordon, hygien och andra utvalda industriella sektorer. Nolatoaktien noteras på Nasdaq Stockholm, där Nolato är ett Large Cap-företag i sektorn Industrials.

www.nolato.se

Prenumerera på investerarinfo

Jag vill prenumerera på:

Din e-postadress lagras av Cision, som skickar ut den önskade informationen. Adressen kommer inte att användas för något annat ändamål.